Drogisterij | Parfumerie | Cadeau | Speelgoed Mireille

Voor gewoon goede en eerlijke producten!

Onze organisatie

Hellouw en omliggende dorpen hebben maar weinig winkelmogelijkheden. Om de inwoners toch wat te kunnen bieden heb ik een klein assortiment aan te bieden op drogisterij, Parfumerie, Cadeau en Speelgoed. Daarnaast kan ik heel veel bestellen. van medicijnen tot voedingssupplementen, van biologische voeding en gluten- en lactosevrije voeding  tot verbandmiddelen, van persoonlijke verzorging tot geuren, van alles dus! Op het gebied van speelgoed kan ik ook heel veel bestellen! Van Vtech tot trekkers, van spellen tot boeken, en ga zo maar door!

Daarnaast vind ik advies ook heel belangrijk. En dat niet alleen op het gebied van medicijnen, maar ook op voedingssupplementen. Helaas wordt er nog veel geadviseerd wat niet altijd goed is voor u.. Maar waar veel mensen ook geen erg in hebben, is dat advies op verzorgingsartikelen ook heel belangrijk is! Wist u dat in veel douchegels bijvoorbeeld Sodium Laureth/Laurier sulfaat zit? Een schuimend maar ook zeer reinigend ingrediënt wat vet verwijderend werkt, de vetlaag die op ons lichaam zo belangrijk is. Het gevolg is een droge/ geïrriteerde huid. De reden dat ze het erin stoppen is omdat het goedkoop is waardoor een douchegel ook voordelig gemaakt en verkocht kan worden.. en regelmatig 1+1, 2e halve prijs of 2+1 te vinden is.

Zou u graag eens advies willen of iets willen bestellen? Dit kan via 06-39657316 (bellen, smsen of appen), via een e-mail en via het contactformulier.E-mailen
Bellen
Map