Voor gewoon goede en eerlijke producten!

Wie zijn wij? - Onze organisatie

Hellouw en omliggende dorpen hebben maar weinig winkelmogelijkheden. Om de inwoners wat te kunnen bieden hebben een mooi ruim assortiment aan te bieden op Natuurlijke drogisterijartikelen, Parfumerie, Cadeau en Speelgoed. Daarnaast kunnen wij heel veel bestellen. Van medicijnen tot voedingssupplementen, van biologische voeding en gluten- en lactosevrije voeding  tot verbandmiddelen, van persoonlijke verzorging tot geuren, van alles dus! Op het gebied van speelgoed kan ik ook heel veel bestellen! Van Vtech tot trekkers, van spellen tot boeken, en ga zo maar door!

Daarnaast vinden wij advies ook heel belangrijk. En dat niet alleen op het gebied van medicijnen, maar ook op voedingssupplementen. Helaas wordt er nog veel geadviseerd wat niet altijd goed is voor u.. Maar waar veel mensen ook geen erg in hebben, is dat advies op verzorgingsartikelen ook heel belangrijk is! Wist u dat in veel douchegels bijvoorbeeld Sodium Laureth/Laurier sulfaat zit? Een schuimend maar ook zeer reinigend ingrediënt wat vet verwijderend werkt, de vetlaag die op ons lichaam zo belangrijk is. Het gevolg is een droge/ geïrriteerde huid. De reden dat ze het erin stoppen is omdat het goedkoop is waardoor een douchegel ook voordelig gemaakt en verkocht kan worden.. en regelmatig 1+1, 2e halve prijs of 2+1 te vinden is. Wilt u hier meer over lezen? Klik hier.

Eind 2022 heeft Barbara de opleiding voor Energetische Geneeswijze afgerond, waardoor ze makkelijker de oorzaak van de klacht kan herkennen/ vinden en hierbij de juiste middelen te kunnen adviseren. Sinds april 2023 kunnen wij ook doormeten om oorzaken van klachten te achterhalen. Hier meer over op de pagina De Praktijk.

Op 19 maart 2019 is Barbara Mireille begonnen met Drogisterij Cadeau Speelgoed Mireille. ''Heel klein, in een hal achter in ons huis. Hier heb ik een mooi assortiment kunnen opbouwen. Toch paste er heel veel in zo'n kleine ruimte. Veel producten ging ik steeds meer opslaan elders in huis i.v.m. ruimte te kort. Mijn producten waren allemaal te vinden in de webshop, zodat toch alles zichtbaar was. Via de webshop verkocht ik, maar ook op bestelling''. 


In Maart 2021 hebben wij het huis kunnen kopen waar de huidige winkel zich bevindt, aan de Beatrixstraat 36 in Hellouw. Ook daar hebben we een poosje nog vanuit een hal achter gewerkt tot de vergunning rond was en wij mochten gaan bouwen!. 

Nu zitten we alweer een poosje in dit mooie winkelpand en blijven wij groeien, en u willen helpen aan het beste product, het leukste cadeautje, of willen helpen met onze servicemogelijkheden.

Zou u graag eens advies willen of iets willen bestellen? Dit kan via 0418-841335/ 06-39657316 (bellen, smsen of appen), via een e-mail en via het contactformulier.

Tot snel in onze winkel!

Barbara (Mireille) & familie 


E-mailen
Bellen
Map