Voor gewoon goede en eerlijke producten!

De praktijk

Steeds meer mensen lopen tegen klachten aan die het leven beïnvloeden. Vaak zijn de oorzaken hiervoor niet voor de hand liggend. 

Wij kunnen oorzaken voor uw problemen achterhalen door dit door te meten met onze Prognos apparaat. Door Meridianenpunten te meten kan dit apparaat blokkades uitlezen en zo kunnen wij u helpen er achter te komen wat uw klachten kan veroorzaken. Oorzaken kunnen zowel lichamelijk als emotioneel zijn (emotionele klachten kunnen ook lichamelijk tot uiting komen) en dit zien wij terug in de metingen.

Doormetingen zijn voor iedereen mogelijk, van Jong tot oud. Wij meten namelijk via de 24 uiteinden van de meridianen, die zitten op handen en voeten.


Wij meten op 19 oorzaken:

Bacteriën, Virussen, Parasieten, Schimmels, Toxische belasting, Geopathie/Elektrosmog, Matrixen, Miasma’s, emoties, Basisbehoeften, Chakra’s, Vitamines, Autonomisch Zenuwstelsel, Littekenstoring, 

Afgelopen jaren is mijn (Barbara) kennis op natuurlijke geneeskunde gegroeid. En nog dagelijks groeit mijn kennis! 

Heeft u interesse in een doormeting of zou u graag meer willen weten?

Neem gerust contact met ons op via praktijk@drogisterij-mireille.nl of 06-39657316


Hoe is de praktijk ontstaan?

Vaak zeggen ze dat iemand die natuurgeneeskundige is, zo is geworden door eigen ervaringen. Daar kan ik wel over meepraten. In mijn jonge jaren heb ik vaak getobd met mijn gezondheid op 2 gebieden, darmen (stoelgang, Obstipatie) en lage weerstand (snel ontstekingen, altijd energieloos en in de R maanden verkouden/griepklachten. In 2014 ben ik in de Drogisterijwereld gerold, en ben ik in contact gekomen met een natuurgeneeskundige. Zij hebben mij laten zien wat zij doen, en hoe zij dit doen, en zij werken dus met Prognos. Mijn klachten kwamen tot uiting in de meting en de oorzaak van deze klachten waren al snel gevonden. Eind 2015 onderging ik zelf met supplementen een behandeling waarna mijn klachten verdwenen. 

Dit maakte mij super enthousiast waarna ik velen mensen heb doorgestuurd naar deze praktijk, en met succes en daardoor blije klanten. 

Ook met onze oudste 2 kinderen liepen we tegen problemen aan waarbij wij veel duidelijkheid kregen en de juiste behandeling. Problemen waar zij tegenaan liepen waren vooral lage weerstand en daardoor snel oogontsteking, oorontsteking, holtes die vol en ontstoken waren en vaak koorts,  waardoor wij paracetamol en Antibiotica gaven want ja, we gingen er vanuit dat dat de oplossing was (niet dus) en daardoor de klachten erger werden.. Bijna iedere ouder zal dit wel herkennen.. Door onze kinderen een passende behandeling te geven hebben zij daarna nooit meer een heftige ontsteking gehad, en wanneer zij nu koorts krijgen kan het lichaam dit zelf oplossen door hun sterke immuunsysteem :). Daar werken wij ook nog dagelijks aan thuis.  Daardoor zijn zij vaak na een aantal dagen weer opgeknapt. Met onze jongste hebben we veel minder problemen doordat we het anders gedaan hebben vanaf haar geboorte en het verschil is behoorlijk te merken.

Toen (in 2018) al riep ik, ''Ik wil in de toekomst ook graag mensen helpen''. En nu is dat moment gekomen.

Waarom  niet eerder zal u zich vast afvragen?! 

Voor dit vak is behoorlijk veel kennis nodig op behandelniveau, en dit heb ik de afgelopen jaren opgedaan. Toch blijven we van elk consult weer groeien in kennis, want elk mens is uniek!

Voor een eerste doormeting vragen wij € 60,-

Voor de 2e meting en die erna rekenen wij € 50,-

De reden dat wij de prijs zo laag houden is omdat wij het betaalbaar willen houden voor iedereen, maar ook omdat wij (bewust) niet aangesloten zijn bij een branchevereniging, waar u als wij aangesloten zouden zijn € 40,- terug kunt krijgen van de zorgverzekering als u aanvullend verzekerd bent.

Heeft u interesse in een doormeting of zou u graag meer willen weten?

Neem gerust contact met ons op via praktijk@drogisterij-mireille.nl of 06-39657316

 E-mailen
Bellen
Map