Voor gewoon goede en eerlijke producten!

Weleda Perineumolie - Aanrader voor vóór de bevalling!

Wanneer u in verwachting bent en u gaat richting de bevalling, krijgt u vast de meest heftige bevallingsverhalen te horen. Over bijvoorbeeld bevallingen die lang duren of eindeloos uitscheuren. Laat u vooral niet gek maken. Elke bevalling is anders, dus ga er positief in! 

Op een bevalling kunt u zich niet heel veel voorbereiden, maar wel op het gebied van kennis wanneer een bevalling zou kunnen beginnen, hoe veel ontsluiting u zou moeten hebben en waar u zou willen bevallen bij voorkeur. 

Maar nog iets belangrijks! U kunt uw lichaam helpen met het voorbereiden op een prettigere bevalling tijdens, erna en tijdens de kraamweek wanneer u herstellende bent. 

Voor de bevalling masseren met perineum massageolie vergroot de kans op een bevalling zonder scheuren of knip. Regelmatig masseren van het perineum met perineum massageolie maakt het perineum soepeler waardoor het beter in staat is mee te bewegen tijdens de bevalling.

Weleda Perineum massageolie draagt het Natrue keurmerk voor natuurcosmetica.
Dit product is geschikt voor veganisten.

Weleda Perineum massageolie werking

De massagebewegingen van het perineum stimuleren de doorbloeding en bevorderen de soepelheid van het weefsel, terwijl de fijne amandelolie en tarwekiemolie de elasticiteit verhogen en het weefsel losser maken. Hierdoor verklein je de kans op inscheuren of inknippen tijdens je bevalling. De compositie van etherische oliën van scharlei en rozen zorgt voor een aangename, milde geur. De Perineum Massageolie kan vanaf de 34e week van je zwangerschap gebruikt worden.

De perineum olie is geschikt voor veganisten en Natrue gecertificeerd.
Een fles bevat 50 ml massageolie.

Gebruik van perineum massageolie

Masseer het perineum vanaf week 34 van de zwangerschap  regelmatig met Perineum Massageolie, vijf tot tien minuten en drie tot vier maal per week. Na een bad of douche is het weefsel al iets zachter geworden. Het kan prettig zijn om op dat moment de massageolie aan te brengen, aangezien het weefsel dan gemakkelijker mee veert.

Samenstelling
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*.
*from natural essential oils

Mijn ervaring is dat het super werkte. Daarom echt een aanrader! Zowel met Jindra (4340 gr bij geboorte) en Lenthe (4950 gr bij geboorte) heb ik geen kleerscheuren aan over gehouden! Bij Vico (3645 gr bij geboorte) ben ik het pas te laat gaan gebruiken.. Maar het scheen beperkt te zijn gebleven door het (al was het te laat) alsnog gebruiken.

Wilt u dit ook graag gaan gebruiken? U kunt het hier bestellen.

Succes!

Groetjes Barbara Boden 

 
E-mailen
Bellen
Map